Yalova Üniversitesi    kariyer@yalova.edu.tr 0 226 815 61 01

İstanbul Marketing Summit'e Katıldık

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü bünyesinde, 10-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenen "İstanbul Marketing Summit" etkinliğine 13 Aralık'ta üniversitemiz öğrencileri ile katılım gerçekleştirildi.

İstanbul Zorlu PSM'de düzenlenen zirvenin 13 Aralık'taki programına öğrencilerimizden Özge Polat, Dilanur Akyazı, Kerem Aydın, Hilal Yasatekin, Umut Berkay Polat, Meltem Kurttekin, Zeynep Çelebi, Büşra Melisa İnan ve Gizem Bediroğlu ile  katılım sağlandı.

Programın akışında üniversitemiz mezunlarından Walther Kranz Kurucu Ortağı Bilal Boğa'nın "Better PR" konulu oturumunu dinleyen katılımcılar panelde önemli bilgiler edindi.

Mezunumuz Bilal Boğa'yı başarısından dolayı tebrik eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz.