Yalova Üniversitesi    kariyer@yalova.edu.tr 0 226 815 61 01

"Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi" Paneli Yapıldı

Yalova Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi paneline Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Yasin Galip Gencer, Ögr. Gör. Dr. Sevim Gezegen Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Emine Elif Ayhan katılım gösterdi.

Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Üniversitesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Güç Birliği Derneği ve Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nün işbirliği ile gerçekleştirecek olan Mesleki Deneyim Paylaşım Projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ve YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’in açılış konuşması sonrasında tanıtım sunumu yapıldı. Sunum sonrasında gerçekleştirilen panel’e Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Yasin Galip Gençer ve proje paydaşları katıldı. Katılımcıların görüşleri sonrasında soru-cevap bölümü ile toplantı sonlandırıldı.